10.02.2023

Novo u ponudi - BAGI montažni objekti

Novo u Bagiju - montažni objekti od čelične ili drvene konstrukcije!

S obzirom da želimo ostati u trendu i pratiti novitete današnjice gdje svjedočimo tome da su montažni objekti budućnost građenja na našem tržištu odlučili smo okrenuti novu stranicu i za svoje klijente proširiti ponudu da kao što smo pouzdan partner pri odabiru nekretnine prilikom kupnje isto tako da budemo dobar partner prilikom građenja prema željama i potrebama naših klijenata. S toga smo sklopili suradnju sa pouzdanim tvrtkama te za svoje klijente nudimo posredovanje pri izgradnji montažnog objekta prema modelima iz kataloga ili prema željama klijenta za kojeg osiguravamo mladi tim arhitekata za vođenje cijelog projekta. S toga pokrivamo cijeli proces, od same kupnje zemljišta do izrade projekta i ishodovanja potrebnih dozvola pa sve do izgradnje samog objekta kataloški ili prema željama klijenta.  

Za naše klijente nudimo gradnju kuća, vikendica, poslovnih objekata i ostalih objekata različitih namjena.

Prednosti skelet gradnje drvenom konstrukcijom:
  • Kuća je gotova kroz par dana, te nije potrebno čekati danima da se osuše zidovi, ploča itd.
  • Vrlo bitna razlika između klasične i Skelet gradnje je u tome što kod naše kuće ulazite praktički u “suhu” kuću, dok kod klasične gradnje postoji vlaga
  • Zbog načina gradnje Skelet kuće ostvarit ćete značajne uštede i kod izrade temelja
  • Dobro projektirana konstrukcija naših kuća otpornija je na potrese od klasičnih kuća.

Prednosti gradnje montažne kuće sa čeličnom nosivom konstrukcijom:
  • LGS-SISTEM ima visoku čvrstoću u odnosu na standardnu težinu konstrukcije (5 puta lakša od tradicionalnog građenja drvetom, betonom ili opekom). 100% je reciklirajući i preradom se može ponovno ugraditi u nove montažne kuće i ostale montažne građevine.
  • Materijal je anorganskog porijekla i prema tome nema truleži, iskrivljenja, napuknuća i lomova, zahvaljujući stabilnosti čelične konstrukcije. 
  • Dimenzionalno je stabilan, jer nema širenja i stezanja koja su uvjetovana pojavom vlage. Proizvodnja čelika provodi se prema određenim sistemskim standardima, tako da ne postoje razlike u kvaliteti materijala.
  • Velika ušteda prilikom gradnje i korištenja montažnih kuća (mogu se izgraditi niskoenergetski i pasivni objekti).
  • Laka i jednostavna montaža čelične nosive konstrukcije LGS-SISTEM štedi vrijeme i cijenu izrade gradnje. Nisu potrebne velike dizalice prilikom montaže građevine.

Neke od modela iz ponude možete pogledati na linku sa naše stranice: https://bagi-nekretnine.hr/bagi-montazni-objekti

Za sve ozbiljnije upite obratite nam se na mail info@bagi-immobilien.hr ili na telefonski broj +385 99 844 0297